Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bize çoban gerek!..

İstanbul trafiğinden sorumlu olanlar "Herkesin başına bir polis dikemeyiz ki" diyorlar. Haklılar..
Bize trafik polisi değil, çoban lazım!..
34 KGD 99!..
Gazetenin önünde yaya geçidinde yeşil yanmasını bekliyorum. Önce akan trafiğe kırmızı yanıyor, Barbaros Bulvarı'nda, bir iki saniye sonra da bize yeşil..
Yola kırmızı yandı.. Yavaşlayarak yaya geçidine yaklaşan araba durdu. Arkasından gelen işte bu 34 KGD 99 siren gibi gürültülü kornaya bastı.. "Niye duruyorsun" diye..
Tabii.. Yaya geçidinde kırmızıda durulur mu?. Basıp ezeceksin yayayı.. Sarıyı görünce gaza basanlardan KGD 99.. Önündeki araba durunca köpürdü. O önde olsa, şimdi ben en talihli şekilde yoğun bakımdaydım. Bana yeşil yanarken, yaya geçidine çıktığım için..
34 DRL 15!..
Tepecik Yolu akşamüzerleri tıkanır. TEM'e çıkış burdandır. Levent'e, Armutlu Mahallesi'ne ve Balta Limanı'na gidiş de buradandır ve yolun sonu T kavşağıdır.
TEM'e gidenler sağa, öteki semtlere gidecekler sola saparlar. Biz Balta Limanı'na gideceğiz. Sol şeride girdik. Bu şerit akıyor, çünkü önü boş. TEM'e çıkan yol kilit, durmuş. Sağa gidecekler bekliyor.
Birden bu DRL 15, önü duvar gibi kıpırdamaz tıkalıyken arabasını sürdü ve sola dönüşün de önünü kesip kavşağı tıkadı. Bizim yönümüz açık ve bomboş olduğu halde "Ben gidemiyorsam, başkası da gitmesin" diyen bu lüks arabalı muhterem yüzünden boşu boşuna beklemeye başladık ve arkamızda da uzun bir kuyruk oluştu. Trafik oldu iyice düğüm..
Muhtereme babası "Ben sana lüks araba sahibi olamazsın, demedim ki" demiştir, mutlak..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA