Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Müthiş bir "Yaz" filmi..

"Beyaz Saray Düştü/ White House Down"ı sakın kaçırmayın.. Bu kadar keyifli bir yaz filmi daha zor bulursunuz..
Gerçi insanın moralini bozmuyor değil.. Dünyayı yok edecek nükleer savaşı başlatacak düğme Amerikan Başkanı'nın elinde..
Hani zamanında roman ve filmlere konu olmuştu, gerçek hikaye, "Kıyamete İki Saat" diye.. Yani o her an olabilir.. Gördükleriniz o kadar akla yakın..
İki üşütük, iki faşo, ruhunu silah sanayisine satmış iki rezil yeter de artar bile..
Neyse.. Derin düşünceleri bırakıp, iki saatlik keyfe dalın siz..
Minnacık bir çete, Beyaz Saray'ı ve Başkan'ı ele geçirip Dünya Savaşı'nı başlatmaya kararlı.. Her şey planladıkları gibi giderken plana uymayan bir tesadüf, kızı ile Beyaz Sarayı gezen bir Afganistan Gazisi, sıradan bir koruma, olaya dahil oluyor ve serüven başlıyor..
İnanın nefes kesen bir serüven çekmiş adamlar.. Yani "On dakika ara" fazla geliyor insana.. Hem öykü meraklı, hem çekimler güzel, hem de oyunculuk müthiş..
En etkileyen de, dedim ya, öykünün "İnandırıcı" olması, herhalde..
Amerikan Başkanı'nı Jamie Foxx oynuyor ya.. O da zenci ya.. "Obama'ya atıf" diyorlar.. Önemli değil.. Önemli olan Oscarlı Jamie, harika, başkanda..
Oscar adayı Maggie Gyllenhaal, ki ben bayılırım ve de çifte Oscar Adayı James Woods, Jamie'den aşağı kalmıyorlar..
Son yıllarda kahramanlarını İngiltere (Daniel Craig) ve Avustralya'dan (Hugh Jackman) ithal eden Amerika, nihayet kendi vatanından bir "Yeni" buldu. Genç kızların sevgilisi Channing Tatum.. O da çok çok iyi.. Tüm kadro çok iyi, en ufak rollere kadar..
Bir kez daha.. Kaçırmayın!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA