Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Öyle eğlenceli bir film ki..

Red 2'den söz ediyorum.. Bu yıl gördüğüm en eğlenceli film.. Vakit nasıl geçti anlamadım.. Bir yandan aksiyon, bir yandan komedi.. Gülerek, heyecanlanarak, merak ederek izledik, arkadaşlarla.. Herkes bayıldı.. Çünkü.. Bu anlattıklarıma ilave.. Harika bir de oyunculuk..
Bir defa John Malkoviç.. Yani adam nasıl usta.. Nasıl yaratıcı.. Boşuna Oscar almamış.. Oscarlıklar dolu zaten filmde.. Helen Mirren enfes.. Anthony Hopkins olağanüstü.. Bruce Willis.. Catherine Zeta Jones ve dünya şirini Mary Louis Parker.. Filmde boş yok.. 3 saniye görünen bile oyuncu..
Hikayeyi boş verin.. Amerikan, Rus Ajanları.. Kiralık katiller.. Soğuk savaş devrinden kalmış bir nükleer bombanın peşinde hepsi, falan filan..
Yönetmen Dean Parisot ekibi harika kullanmış. Tam da turizm sezonunda kentleri de iyi kullanmış.. Moskova, Paris, Londra.. Bu kentlerin sokaklarındaki kovalamacalar, sadece aksiyon değil, ayni zamanda turistik..
Red 2'yi sakın kaçırmayın..
Helen Mirren'in filmde bir lafı var.. "Hayatın keyfini hala çıkarabiliyorsanız, çıkarın o zaman.."
Gidin bir serin sinemaya, 2 saatin keyfini siz de çıkarın, o zaman!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA