Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Obama, Jay Leno'da..

Salı gecesi, Jay Leno şovun konuğu Başkan Obama'ydı. Leno lafa her zaman olduğu gibi, gırgır monoloğuyla başladı. Tüm şakaları Obama üzerineydi tabii..
Konuklara "Başkan Obama bu gece buraya geldi. Los Angeles yollarında ne önlemler alındı, tahmin edersiniz.. Eve dönüş için size tavsiyelerim olacak" dedi ve anlatmaya başladı.. "Kapının önündeki elektrik direğine tırmanın, tellerin üzerinden 100 metre gidin. Oradaki direkten inin, dibinde bir rögar kapağı var. Ordan yerin altına girin, dehlizlerden iki kilometre gidin.. falan filan.."
Devam etti..
"CIA, bu binada da önlemler aldı.. Michelle Obama'nın talimatı ile ajanlar, Başkanı konuk edeceğimiz odadaki bütün jipsleri, pizzaları, kuru pasta ve kolaları kaldırdılar.."
..ve devam etti..
"Bu gece Başkan'la baş başa konuşacağız. Artık düşüncelerimi öğrenmek için telefonlarımı dinletmeye, emaillerime girmeye ihtiyacı kalmayacak, yani" dedi.. Amerika'nın son "Dinleme" skandalına da dokunarak..
Derken Başkanı davet etti. Obama tüm şirinliği ile salona girdi. Herkesi elleriyle selamladı, oturdu. Jay sordu..
"Pazar günü 52'nci yaş gününüzdü.. Nasıl kutladınız?."
Obama anlattı..
Beyaz Sarayı gezen bir gurup varmış.. Bir küçük çocuk, Obama'ya "Bugün benim de doğum günüm" demiş.. "Kaç yaşındasın bakiym" demiş, Obama..
"Yedi" demiş, çocuk.. "Ya sen!.."
"52" deyince başkan, "Çüş" demiş çocuk..
Bunu anlatan Başkanın kendisi düşünebiliyor musunuz?.
"Çocuk bana 'Çüş' dedi yahu" diye tekrar tekrar anlattı, Jay'e.. Salon nasıl kahkahalar ve alkışlarla doldu.. Görmeliydiniz..
Uzun uzun şakalaştı Jay, Obama'yla. Sonra da en ciddi soruları arka arkaya sıraladı..
e2 kanalı, bu konuşmayı Bayram boyu hemen her saat diliminde yayınlamalı.. Hatta kanalın sahibi Doğuş, NTV ve Star'da tanıtımlar dönerek tekrarlamalı.. Jay ve Barack, bir demokrasi dersi verdiler, çünkü..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA