Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

TRT'ye rica!..

Nasıl keyifli günler geçiriyorum TRT ekranı başında günlerdir.. En favori sporum atletizmin Dünya Şampiyonası.. Canlı HD yayını.. Enfes görüntüler.. Bilgi dolu anlatım. Beş dakikada bir reklamlarla piç edilmiş, atma ve atlamaların çoğunu yayından kaçıran, reklamlar yüzünden sonuçları bile doğru dürüst yayınlamayan Eurosport rezaletinden sonra, TRT ilaç gibi geldi.
Eurosport'un seyirciyi zerre düşünmeden kendi keyiflerini tatmin eden sunucuları "Reklam sırasında ekrana gelmedi ama, yarışın sonuçları şöyle" diye insanı hiç değilse sözle bilgilendirmeyi düşünmezken, kesintisiz TRT yayını üstelik baştan sona bilgi dolu..
Bir kez daha kutlarım TRT ekibini..
Yalnız..
Haftalık programa baktım. Hafta sonu futbol var. Bundesliga'nın kimsenin merak etmediği paçavra maçları HD kanalında. Atletizm, dünyada milyarla seyircinin izlediği atletizm, gene o görüntüsü bozuk TRTSpor'a alınırsa, en güzel finallerin yapılacağı son iki günde gene o felaket Eurosport'ta mahkum olacağız..
Bir ilgili, ya da bilgili çıkmaz mı, müdahale edecek?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA