Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gönüllü Danışman!.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a "Gönüllü Danışmanlık" görevimi sürdüreceğim bugün gene.. Çünkü o şöhretli Akdoğan ve Bulut muhteremler, omuz başında poz vermeye bayılıyorlar ama o kadar yakınken, bazı şeyleri fısıldamıyorlar gibi geliyor bana.. Mesela şu haberi..
İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre Facebook'ta kendi fotoğraflarını paylaşmak, dostlarınızın kaçmasına sebep oluyormuş. İzleyicilerinizi azaltıyormuş. Çünkü bu fotoğraflar izleyiciye sıkıcı geliyormuş. Uzman Dr. David Houghton "İlle fotoğrafınızı paylaşmak istiyorsanız, bu günde 3'ü geçmesin" diyor.
Şimdi bu ülke medyasında günde kaç yüz Başbakan fotoğrafı yayınlanıyor.. Başbakan günde kaç defa onlarca kanalda canlı yayına, ana haberlere, haber kanallarında her yarım saatteki bültenlere çıkıyor bir saymaya kalkın..
Amerikalı, Obama'yı ekranda canlı yayında görünce "Üçüncü Dünya savaşı mı çıktı" diye heyecanlanır.. Bizde sizi ekranda görünce "Aman ne oldu acaba" diyen ferdi vahit var mı, Sayın Başbakanım..
Görüntünüzü sıradanlaştırmayın..
Özlem en güçlü duygudur, onu da bir kenara not edin!.
Güvendiğiniz bir danışmanınız var mı, halkın arasında dolaşıp, bu dediklerimi içtenlikle soruşturacak ve size iletecek?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA