Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Benim Safoş meslektaşlarım!..

Bu ülkede tüm paparazzileri peşinize düşürmek, her gün resimlerinizin çıkmasını sağlamak istiyorsanız "Beni bikiniyle yakalayamazsınız" diye meydan okuyun..
Kimse alınmasın ama hemen tüm magazin muhabirleri ve de müdürleri bu tuzağa düşüyorlar ve işi gücü bırakıp meydan okuyanın peşine takılıyorlar..
Meydan okuyan da, pareonun, (peştamalın gavurcası) ya da uzun elbisesinin eteğinden biraz bacağını gösterip diziyi başlatıyor.. Her gün yeni resim, az daha sıyrılmış..
Sonunda bizim meslektaş muzaffer oluyor..
Bikinili resmi çekmeyi başarıyor. (!!!) Haydi magazin sayfalarına ve eklere manşet, bu defa..
"Çektirmem de çektirmem" diye ortalığı velveleye veren , bu sayfalara ne kadar keyifle bakıyor ve nasıl dua ediyordur "Allah bu safoşlardan razı olsun" diye..
Yahu Bodrum'da neler oluyor, bir gerçek gazeteci için..
Dünyalar güzeli Fatma Said, Puccini söylerken, sahneye bir sokak köpeği çıktı mesela.. Önce etrafı dolaştı.. Sonra Fatma'nın eteğini koklamaya başladı. Kız gözleri köpekte aryasını bir devam ettirdi, inanmazsınız.. Sonra bir koruma çıktı sahneye elinde bir et parçası.. Koklata koklata köpeği kenara aldı..
İşte magazinin en güzeli..
Kız güzel.. Olay müthiş, ama ortada gazeteci yok..
Operacıya gazeteci gelir mi bu ülkede..
Hepsi "Çektirmem" diyen tazenin bikinisinin peşinde..
Yahu bu ülkede "Ben fark yaratacağım" diyen tek gazeteci kalmadı mı?.
Magazin sayfalarının hepsinde ayni resimlerle ayni haberleri okumaktan bıktık yahu..
Bıktık.. Bıktık..
Bıktık!..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA