Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ustaları seyretmek..

Siz sağda solda yazılanları boş verin ve Belalı Tanık'a gidip ustaları seyredin, hem de Luc Besson yapımı bir filmde..
Yıllar önce Robert de Niro'yu başka ustalarla bir Martin Scorsese filminde izlemiştik.. Good Fellows/ Sıkı Dostlar..
Scorsese bu unutulmaz filme bir gönderme yapmış.. Ama kendisi yönetmemiş. Olaylar Fransa'da geçtiği için Luc Besson'a devretmiş işi..
Malavita koymuş filmin adını bizimkiler de Belalı Tanık demişler. Ben olsam Sıkı Dostlara gönderme yapıp Kötü Dostlar derdim..
De Niro, New Yorklu bir gangster reisi gene.. Ne var ki, polis ve savcı ile anlaşma yapıp, özgür kalma uğruna, kenti haraca kesen öteki "Baba"ları satmış. Artık ülkede yaşaması imkansız. "Tanık Koruma" sistemi içinde Fransa'ya gönderilmiş, tüm ailesiyle ve değişik bir isimle..
Bir yanda, "Huylu huyundan vazgeçmez" kuralı işliyor.. Baba, anne, oğlan ve kız, minik Normandiya kasabasında yapmadıklarını bırakmıyorlar, mahallede, okulda, çarşıda.. Öte yanda, Amerika'da içeri atılan Babalar, tüm tetikçilerine ailenin tümünü temizleme emri vermişler, var güçleriyle izlerini arıyorlar.. Bir yanda da FBI'ın "Tanık Koruma" müfettişi, ailenin korunmasını sağlayacak önlemleri alıyor..
De Niro harika, arkadaşlarını satan azılı gangsterde.. Karısında Michelle Pfeiffer her zamanki gibi olağanüstü. FBI Müfettişinde Tommy Lee Jones'u zaten anlatmaya gerek yok.. İlk defa izlediğim çocukları oynayan genç kız ve küçük oğlan da çok iyi..
Eee.. Daha ne olsun..
Gidin.. Çok keyifli yaşanmış iki saat ekleyin, hayatınıza..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA