Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Unutmayan var!.

"Gazete ciliği unutan Türkiye" dedim ama, unutmayan var. Hafta sonu gazetelerinde Akşam'ın ekinde Zeynep Bakır'ın röportajına bayıldım. TMSF elinde gazetenin kendisi gazete olmaktan çıkarken, hafta sonu ekleri çok başarılı işler yapıyor.
Bütün bir hafta boyu bu ülke, Tuncel Kurtiz'i ve ona gömülme izni vermeyen Tahtakuşlar Köyünü konuştu. İstanbul'dan tonla ahkam kesildi, her kafadan bir ses çıktı. Bir tek Zeynep, kalktı, Çamlıbel ve Tahtakuş Köylerine gitti.. Araştırdı. Köylülerle, haberlerde adı geçenlerle, ilgili, yetkili herkesle konuştu ve oturup harika bir röportaj yazdı. Hayır "Soru cevap" değil.. Röportaj.. Ve öyle güzel anlattı ki.. Uzaktan sallama haberlerin bizi nasıl yanılttığını, gerçeğin ne olduğunu öyle güzel anlattı ki.. İnternetten bulun ve okuyun mutlak.. ("Tahtakuşlar düşkün olmaktan korkar Akşam" diye yazın Google'a, çıkar.)
Ben okumaya doyamadım. Eline sağlık Zeynep.. Teşekkürler..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA