Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

34 TH 7844!..

İstanbul Trafik Müdürüne "Mavi ışıklar"la ilgili bir soru sormuştum, dün.. (Dün, dediğim bir hafta önceki dün.. Ankara'ya giderken yazmıştım. Sığmamış.. Ama iyi de olmuş. İstanbul'da hala Trafik Müdürü yok ki, soruma hala yanıt gelmemiş. Ben de, eski yazıyı, bu kentte trafik sorunu hiç eskimediği için yeniden aldım, köşeme..) Bu sabah işe gelirken, Büyükdere Caddesinde önümde gene stop lambasının altına bir şerit halinde çakan mavi ışıklı bir araba gördüm.. Artık sadece otobanlarda değil, trafiğin sıkışık olduğu her yerde çakıyorlar bu tabakhane yolcuları..
Çakıyorlar da, ne çakıyorlar?.
Mavi ışık diye bir şey, Trafik kitaplarımızda var mı?. (Benim bildiğim yok çünkü.) Varsa kime verilir?.
Bu 34 TH 7844 kim mesela? Ve de dün yazdığım mavili 34 TJ 9763!. Mavilere T plakası mı veriliyor yoksa?.
İstanbul dağ başı olmuşsa, trafik polisleri içerdekinin "Sen benim kim olduğumu biliyor musun" demesinden, bana sorarsanız haklı olarak korkuyor ve görmezden geliyorlarsa, ben de bir mavi çakar takabilir miyim, Müdür Bey, her kimseniz yani?. Talimhane'de 50 liraya satılıyormuş da..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA