Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tebessüm

Jay Leno NBC'den ikinci kez kovuldu. Sevgili Yüksel'in dün yazdığı gibi jübile falan da değil. Resmen kovuldu, 22 sene önce başladığı şovdan.
Daha önce de kovulmuş, yerini alan Conan O'Brian reytinglerde perişan olunca geri çağrılmıştı. Bu defa, reytingleri harika iken bir daha işine son verildi.
Sebep.. NBC, seyirci yaş ortalamasını küçültmek istiyormuş. Gençler 63 yaşındaki Jay'i değil, genç Jim Fallon'u tercih edebilirlermiş.
Jay Leno şovu bizde E2 kanalı yayınlıyordu. Ben de kayda alıp, her gece yatağa girdiğimde, onun şakalarına ve konukları ile enfes sohbetlerine gülerek, uykuya dalıyordum. Tabii hoş ve anlamlı şakaları ertesi gün size de naklederek.
Şimdi E2 kanalı, eski şovları, üzerlerine "Tekrar" diye yazmadan (Çok ayıp ediyorlar) ayni saatte yayınlıyor. Böyle mi devam edecekler bilmem. Jay güncel espriler yaptığı için bayat şakaları sunmak ayrı ayıp ya..
Ya da Jim Fallon'a mı döner onlar da, bilmiyorum.
Jay'in son programının konuğu Billy Cristal, harika sürprizlerle geceyi jübileye çevirdi gerçekten ama, sonunda da "Gene döneceksin Jay" demeyi ihmal etmedi.
Dilerim döner.. Jay Lenolar, tarlada yetişmiyor!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA