Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Fallon!..

NBC, Jay Leno'yu 22 sene sonra üçüncü defa "Yaşlandı" diye şutlayınca, dünyanın en ünlü, en uzun ömürlü televizyon programı Today Show, pazartesi gecesi genç Jimmy Fallon'la yeniden başladı. Biz de salı gecesinden itibaren E2 kanalından (Digi 52) izlemeye başladık.
Jimmy, Saturday Night Live'da yetişen bir komedyen.. Onu ilk kez, geçen ay, yerini alacağı Jay Leno'ya konuk olduğunda izlemiştim. Çok iyiydi.
Bu defa fevkalade donuktu, ilk programında.. Belli çok heyecanlıydı. Kontrol da edemedi, hatta başta kasılıp kaldı.
Today Show, geleneksel olarak güncel şakaların yapıldığı monologla başlar. İlk monolog da, kim yazdı ise fevkalade kötüydü. Gülecek tek espri bulamadım.
Sağlam bir eleştiri için bir kaç program daha izlemem gerek..
Bu arada, şov, 40 yıl sonra, yeniden New York'a dönmüş. Johnny Carson, Amerikan eğlence dünyasının en ünlü kentlerinden Los Angeles'a taşımıştı şovu. Las Vegas da burnunun dibinde. Yani şöhret bulmak zor değil.. Elini sallasan ellisi.. Jay Leno, New York'tan yayın yapan ezeli rakibi Dave Letterman'a en büyük üstünlüğü bu avantajla sağlıyordu. Jimmy Fallon şimdi, Dave ile eşit koşullarda savaşacak. İşi zor!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA