Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hâlâ cevaplanmayan soru!..

Makam adresiyle sordum, umurlarında olmadı.. Kaç defa, kaç aydır sordum.. Aldırmadılar.. Zamanın İçİşleri Bakanı Muammer Güler'e kadar sordum. Ondan da ses çıkmadı, nedense..
Şimdi İstanbul'un yeni bir Emniyet Müdürü var. Ona sormak isterim. Belki emir verir. Adamları öğrenir ve bize de yazarlar..
Sayın Selami Altınok,
İstanbul Emniyet Müdürü,
Barbaros Bulvarı üzerinde Fulya çıkışından sonra, Zincirlikuyu çıkışından önceki, köprünün açıldığı 1972 yılından beri açık olan üçüncü çıkış, Zorlu Center inşaatının genişleme sürecinde kapatıldı. Bu yüzden akşam saatlerinde Barbaros Bulvarı, Fulya ve Zincirlikuyu'da trafik kördüğüm oldu. Köprü'ye gitme niyeti olmadan bu ana arter bulvardan geçmek zorundakiler de ilerleyemez oldular. Bu kapatma kararını kim verdi?. İstanbul Emniyet Müdürlüğü mü?. İstanbul Belediye Başkanlığı mı?.. Karayolları Genel Müdürlüğü mü?.
Kapatma kararının gerekçesi nedir?. İstanbul Trafik Müdürlüğü'nün bu konudaki görüşü nedir?.
İstanbul halkı, yeni açılan Zorlu Center'la paylaşılan bu yolun köprü trafiğine kapatılma sebebinin, Zorlu trafiğini rahatlatmak olduğuna inanıyor ama, beni ofisimde ziyaret eden Zorlucular "Kesinlikle bizim böyle bir talebimiz olmadı" dediler..
O zaman talep kimin, Sayın Altınok?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA