Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu Kim!..

"Yüzüne Bakamaz Olduğum Dostlar yazına bir ilave de benden" demiş, Safter Yılmaz, Hollywood'dan yazdığı notta.. Okuyunca, başlıktaki "Kim" sözcüğünün niçin büyük harfle yazıldığını ve ardından niye soru değil, ünlem işareti geldiğini de anlayacaksın!.

***

Oscar gecesinde ödül vermek için sahneye çıkan bir zamanlar dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Kim Novak'ın yüzünü görenler "Vah Vah ne olmuş" demeden edemedi..
Hollywood'da gazeteler "Kim şimdi Cesar Romero'ya benzemiş, bir başka deyişle Süperman filmlerinin 'joker' i olmuş" diye yazarken ünlü milyarder Donald Trump ise "Kim doktorunu hemen dava etsin" dedi..
Columbia stüdyosu kurucusu Harry Cohn'un isyankâr Rita Hayworth'a karşı bir koz olarak kullanmak için yarattığı Çek asıllı Kim Novak'ın "Piknik" ve "Vertigo"yu, klasikler arasında kabul eden sinemaseverler, 81 yaşındaki eski ünlü yıldızın plastik cerrahların elinde parçalanan yüzünü görünce çok üzüldüler..
40 yaşına bastıktan sonra Hollywood'un diğer ünlü yıldızları Greta Garbo, Marlene Dietrich ve Ava Gardner gibi ortadan kaybolarak Kuzey California'da her şeyden uzak sessiz bir hayat geçiren Kim Novak'ın bugünkü halini görenler, Hollywood'da "kasaplar" denen plastik cerrahların bir güzeli daha komik ve zavallı duruma soktuğunu söylüyorlar.
Bu arada Oscar gecesinde ayni cerrahların elinden geçen Goldie Hawn da "Vah vah ne olmuş" denerek kendi payına düşeni de aldı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA