Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

34 A 4345!..

Bu İstanbul halkının nasıl sahipsiz, nasıl başıboş, nasıl zavallı olduğunun plakasıdır.
Pazartesi gecesi Borusan Konseri için karşıya geçmek zorunda kaldım.
Zincirlikuyu'da felaketimiz başladı. Orada sağdan üç çıkış vardır, sırayla..
Kent içi, Mecidiyeköy.. E-5, Edirne yönü.. ve Gene E-5 Köprü yönü..
Kent içi çıkışı ile, Köprü çıkışı arası adımlasanız, 100-150 adımdır.. Yani bir dakikada falan yürürsünüz. Saat tuttum, biz bu mesafeyi arabamla tam 50 dakikada geçtik..
Yahu arkadan itsek beş dakika, nasıl 50 dakika olur?. Çünkü gitmedik, durduk..
Bininci defa yazdım, gene yazayım. Ben uygar, yani geri zekalı, ahmak bir İstanbulluyum.. Orada yol beş şerit. En sağ şerit, E-5 Edirne çıkışına.. O şerit boş.. En sol iki şerit, Balmumcu istikametine.. Onlar da boş.. Vızır vızır akıyor. Biz Köprü'ye dönecekler duruyoruz. Niye duruyoruz.. Çünkü başta Servis denen trafik katilleri, sonra minibüsler, sonra uyanıklar, E-5 Edirne çıkışını alacak, ya da Beşiktaş'a inecek gibi yapıp boş şeritlerden hızla gidiyor, tam Köprü sapağında biz bekleyen enayilerin üzerine araba sürüyorlar. Sıkıysa yol verme.. Onlar sağdan, soldan yasal şeride daldıkça, biz uygar ahmakların sırası da ilerlemiyor..
O elli dakika boyu ortada tek, ama bir tek trafik polisi yoktu.. Nihayet Köprü çıkışı bağlantı yoluna giriyorduk ki, her şeyin bittiği, trafiğin vızır vızır akmaya başladığı Balmumcu Yokuşunun başına park etmiş 34 A 4345 plakalı Trafik Polisi aracını gördüm. Trafik görevlileri içinde oturmuş keyif yapıyorlardı, dışarda biz ahmakları ıslatan serpinti var diye zahir..
İstanbul Valisi'nin, İstanbul Emniyet Müdürü'nün polisleri bunlar. Patronların umurunda değilse, İstanbul halkı, o memurların niye olsun ki?.
Şimdi yarın perşembe.. O en vahşi saatte, Zincirlikuyu'ya koyacak polis bulamayan İstanbul Emniyeti'ni göreceksiniz. Yarın bu şehirde bir polis görüntüsüne girmeden 50 metre yürüyebilen bana haber versin.. 1 Mayıs'ta binlerce, on binlerce polis sokaklarda olacak. Sıkı mı?. Ankara'dan emir var, çünkü..
Ankara'dan emir olmazsa?.. Boş ver İstanbul halkını.. Dertlerine yansın onlar!..
Yanıyoruz zaten..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA