Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Soma'ya 600 bin!..

Efendim Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın bu yıl Soma yararına düzenlediği TOG Bazar'ın sekizinci yılında bilet geliri 600 bin lirayı bulmuş.
Fuara katılan firmaların gönüllü desteği ile bir milyonun geçileceğini tahmin ediyor Togcular..
Beni davet eden Betül, arkadaşı Hülya imiş, onun standından bana bir kolonya satın aldı. Bizim Mudo'nun da destek olduğu Hülya, kolonyaya kafayı takmış. "Kör değneğini beller gibi limon kullanıyoruz, oysa daha neler var" demiş..
Yedi çeşit kolonya yapmış.. Şişe deseninden, üstündeki yazılara, adlarına varıncaya kadar hep bizden..
Kokuların özü de bizden..
Ihlamurdan, kara bibere.. Anlayın.. Ayaküstü fazla kalamadık, bakacak tonla stand varken ama, bu iş merakımı çekti. Ayrıntıları öğreneceğim.
Yorulunca sevgili Begüm bize gölgede bir masa buldu açıkta.. Kahvemi söyleyip mini puromu yaktım. Her masada kül tablası var, bizimkinde yok.. Etraf masalardan kullanılmayan bir tane bulup ala- yım diye etrafa bakarken, tam yanımızdaki standda, boy boy, renk renk, açık hava ve rüzgar için tasarlanmış kül tablaları görmem mi?. Başında da Pınar.. Bizim Pınar.. Jürisinde olup oy verince "Bizim" oluyor tabii, Pınar Altuğ.. Meğer tekne dekorasyonları yapıyormuş. Tog Bazar'a da, bu kül tablalarını düşünmüş iyi mi?.
Hadi bir tane seçtim..
Elimde iki poşetle çıkarken etrafa baktım. Benim kadar az poşet taşıyan yoktu..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA