Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kovboy filmlerini özleyenlere..

Çocukluğum kovboy filmleri izlemek, sonra da evde onları baştan sona ağabeyimle oynamakla geçti. At yerine ters çevirip bindiğimiz kaç sandalyeyi kırmıştık.. O gün, bugün kovboy filmlerini hep sevdim.
Bu yüzden "Yeni Başlayanlar İçin Vahşi Batı/ A Million Ways to Die in the West" filmini de çok sevdim, Amerika'da eleştirmenler pek tutmasa da..
Tabii, filmi yazan, yöneten ve çeken Seth McFarlane bir Louis Lamour, bir John Ford, bir John Wayne değil. O bir komedyen.. Filmi de komedi zaten.. Ama gene de kovboy filmi işte.. Göndermeleri, taşlamalarıyla kovboy filmi..
Perdedeki aşklarımdan Charlize Theron da tüm güzellik ve dişiliği ve harika oyunculuğu ile sazı eline aldıktan sonra hele..
Bir başka güzellik Amanda Seyfried, kısa rolünde harika Liam Nesson başta, bir yığın seçkin oyuncu da cabası..
Hani "Yaz filmleri" demiştim ya, Tom Cruise'unkini anlatırken. Bu da onlardan.. Ama bu da çocuklara göre değil. Çünkü Seth, belden aşağı çok şaka koymuş filme, gerek görsel, gerek lafla..
Charlize Theron gibi bir Oscarlı oyuncunun, Liam Nesson gibi bir başka Oscarlı oyuncunun çıplak poposuna papatya soktuğunu söylesem yetmez mi?.
Filmin müthiş güzel de bir "İsim" şarkısı var. "Vahşi Batıda ölmenin bir milyon yolu.."
Sözlerini Seth yazmış gene.. Ama bu güzel şarkı, son jenerik üzerine söylendiği için çoğu dinleyemiyor. Bizim gibi dinlemek isteyenler de gürültüye geliyor..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA