Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Luce ve bayrak!..

Bir bayrak indi diye nerdeyse devletin battığını iddia edenler, benim ülkeme, Türkiye'me söven Lucescu'nun bu ülkenin en saygın takımlarından Galatasaray'ın başına gelmesi haberlerine gık demiyorlar.. Tersine alkışlıyorlar..
Dünyada başka hoca kalmamış gibi, ülkemi aşağılayan adamı baş tacı edenlerin başında Galatasaray'ın Başkanı Ünal Aysal, yakın dostum İkinci Başkan Özkan Olcay geliyor.
Gazetem dahil, tüm medya, alkışlarla kına gecesi düzenliyor..
O zaman Nobel kazanarak ülkeme, tarihin en büyük onurunu getiren Orhan Pamuk'un günahı neydi?. Onu niye linç ettik ve etmeye devam ediyoruz.
Adamın suçu "Ermeni katliamı olmuştur" demek.. Dünya tartışıyor. O da fikrini söylemiş. Katliam varsa da, Osmanlı zamanında.. Devlet ayrı, rejim ayrı. Yahudi Soykırımı yüzünden bugünkü Almanya'ya saldıran var mı?. Oysa Luce, bugünkü devlete, bugünkü rejime, bugünkü cumhuriyete sövdü..
Orhan Pamuk bizim evladımız, onu linç et.. Ama benim ülkeme söven elin adamının poposunu yala..
Hazret lütfetmiş.. "Pazartesiye kararımı veririm" demiş..
Koskoca Galatasaray, eli kolu bağlı, Türkiye'ye söven adamın kararını bekliyor, iyi mi?.
Ünal Aysal'ın gerçekten "Koskoca" Galatasaray'ı getirdiği "Minnacık" duruma bakar mısınız?.
Sorun bakalım, bayrak niye inmiş?. Ve sorun bakalım.. Bayrağı asıl kim indirmiş?.
Ben de ne faşistim değil mi?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA