Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İşte bu gaza gelirim!..

Alper Aydınoğlu adını hatırladınız mı?. Bir asker.. Hayır canım.. Genelkurmay Başkanı, komutan falan değil.. Subay bile değil.. Astsubay!. Efes Antik Tiyatro Konseri'ne giden kalabalıkları o daracık yollarda yönlendiren, herkese ama herkese güler yüzü ile yardımcı olmak için çırpınan baş çavuş.. Onu yazmıştım köşemde.. Bir mektup geldi.
"Saygıdeğer büyüğüm ve çok kıymetli insan sevgili Hıncal abim.
Affınıza sığınarak Hıncal abim diyorum çünkü yüreğinin güzelliği kaleminin rengi ile hakkımda yazdığın o paha biçilemeyecek gurur ve onur yaşatan yazınızın benim yapmış olduğum mesleğin ne anlama geldiğini sadece bana değil tüm teşkilatımıza yeniden öğreten gencecik bir ilham kaynağı oldunuz..
Bazen insanın söylemek isteyip de boğazına dizilen hecelerin vermiş olduğu heyecanla yazıyorum. Ve bir kardeşiniz olarak her görev yaptığım yerde kaleme aldığınız o çok kıymetli sözleri daha ileriye taşımak için tüm içtenliğimle çalışmaya devam edip bu ilham kaynağını herkese aktarmak için elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz vermeyi size bir borç biliyorum."
Bitmedi..
Ayhan Boyacı.. O da Selçuk Kaymakamı.. O da yazmış..
"Alper Aydınoğlu ile ilgili teşhisiniz çok yerinde. Göreve geldiği günden beri kibar, insancıl, halkla ilişkileri nazik ve olgun bir şekilde devam ediyor. Yazınızı okuyunca hemen kendisini arayıp tebrik ettim. Emniyet teşkilatımız, Jandarmamız, sivil bürokratlar, tüm kamu görevlileri güler yüzlü, vatandaşa saygılı ve şefkatlidirler. Selçuk'un ticaret çevreleri, esnafları, işletmecileri de güler yüzlü, saygılı, olgundurlar. Allah hepsinden razı olsun.
İki hafta evvel Yonca Köyde yazlıklarda oturan bir grup yaşlı Hanımefendiler, Beyefendiler, Emekli Profesörler Nüfus Müdürlüğümüzde işlem yaptırmışlar, görevlilerden çok nazik ilgi, saygı gördüklerinden dolayı Makamıma geldiler "Şaşırdık ve çok memnun olduk, size teşekkür etmeye geldik" dediler. Davet edip, kahve ikram ettim, sohbet ettik, şahsen gösterdiğim ilgi ve nezaket onları bir kez daha mutlu etti.
Selçuk Halkına ve İlçemize yurt içinden ve dışından gelen tüm vatandaşlarımıza, turistlere daima güler yüzlü, saygılı ve şefkatli davranılmakta, işleri çok seri şekilde görülmektedir."
Şimdi bu iki mektubun yerini, kaç bin "Gaz" tweeti tutar sizce..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA