Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Beşiktaş, "Hediye" etti!..

Valla Erman Hoca'dan başka doğrusunu yazan yok.. Gene her zamanki halinde medyamız..
Galip sayılırmış bu yolda mağlup..
Hakem Arsenal'i tutmuş.. mişler, mışlar sonucu değiştirmiyor.. Arsenal Şampiyonlar Ligi'ne gitti. Beşiktaş, Avrupa Ligi'ne.. Mesele bundan ibarettir.
Biz "Yenilen"i alkışlama alışkanlığımızı, yani aşağılık kompleksimizi sürdürmeye devam ettikçe, bu hep böyle olacak..
Efendim "Hakem iki penaltımızı vermemiş.." O penaltılardan birini Arsenal lehine verse ve o penaltı ile İngilizler tur atlasaydı manşetler nasıl olacaktı dün, bir düşünün hele..
İki maçta da Arsenal'i en kritik dakikalarda 10 kişi oynatan hakemler nasıl Arsenal'i tutuyor olurlar yahu?. Beşiktaş İstanbul'daki maçı hem de farklı alabilirdi.
Akıl almaz goller kaçırdı.
Londra'da ise yanlış oynatıldı.
İlk maç 0-0.. Beşiktaş'ın tur atlaması için gol atması lazım.. Öyle bir averaj avantajı var ki, o bir golü atarken, bir gol yeme hakkı var. Yani 1-1 de olsa turu Beşiktaş geçecek..
Şimdi bu durumda bir takım maça nasıl başlamalı sizce?.
Beşiktaş nasıl başladı, peki?.
İlk yarı sahada top oynama niyetli bir Beşiktaş yok. Yan geri, yan geri..
Oyun öldürme.. Ve de 10 saniye kala, dünyanın en aptal golünü yeme..
Peki ikinci yarı?. Bu defa top daha çok Beşiktaş'ta.. Beşiktaş'ta da nerde?.
Beşiktaş yarı sahasında bitmez tükenmez geri zeka pasları.. İleri atmaya kalktın mı topu kaptırıyorsun. Yıldırım gibi kontratak yapan Arsenal golü kaçırıyor. Her nasılsa, ona yakın başarılı kanat akını yaptı Beşiktaş.. Yahu oraya dek fevkalade gelen bir, tek bir top da, kale önünde bir Beşiktaşlı ile buluşturulmaz mı?. "Finishing/ Bitirme" paslarının hepsi, ama hepsi ya avuta gitti, ya rakibe.. Ayıp yahu!..
Gol pozisyonlarına bakarsanız, Arsenal'in beşleyeceği bir maçtı..
Biliç'in, ilk maçın son anlarında kendisini oyundan attıran ve tribünde oturan Biliç'in korkaklığı ve yanlış taktiğine kurban gitti, Beşiktaş, hezimetten kurtulup.
Maçın gerçeği budur. Hakem makem değil!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA