Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Hep iyi haber vermek istiyoruz...

Bu Pazartesi, yeni yılın ikinci buluşmasıyla sizlerle birlikteyiz. Yeni umutların yeni hedeflerin yeni projelerin masaya yatırıldığı ilk günlerdeyiz. Ekip arkadaşlarımla birlikte farkımızı ortaya koyacak çalışmaları sonuçlandırmak üzereyiz.
Bu bağlamda her yıl olduğu gibi bu yıl da bölgemizi çok yakından ilgilendiren turizm fuarlarını takip etme geleneğimiz sürecek. İlk startı Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenen Utrecht Vacantiebeurs Fuarı ile veriyoruz. Yarın başlayacak olan turizm fuarını tüm ayrıntıları ile okurlarımıza ulaştıracağız. Fuara ilişkin yaşananlar ve değerlendirmeleri yine Sabah Akdeniz farkı ile size ulaştıracağız.

***

Yeni yılın ilk haftasında yaşananlara Sabah Akdeniz'in manşetleriyle birlikte bir göz atalım; Pazartesi günü Antalya'da 2011 yılında eğitime hayırseverlerin katkısını gösteren değerlendirmeyi konu alan haberimizi '2011'in gururu hayırseverler' manşeti ile duyurduk.
Salı günü ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın yabancıların çalışma izinleri konusundaki yeni kriterlerin turizm sektörünü sıkıntıya sokmasını 'Yabancı işçiye ücret isyanı' başlığı ile kayıtlara düştük.
***

Çarşamba günü Antalya Milletvekili Menderes Türel aracılığı ile Antalya Stadyumu'nun 2012'de temelinin atılacağını 'Türel'den stadyum müjdesi' şeklinde haberleştirdik.
Perşembe günü Güney Antalya Turizm Geliştirme ve Altyapı Birliği (GATAB) Başkanı Yusuf Üras'ın birlik mesajını 'GATAB bölgesine birlik mesajları' şeklinde manşete taşıdık.
***

Cuma günü, Antalya'ya yapılması planlanan Türkiye'nin en lüks hipodromunda 'ot bedeli' sorununun aşıldığına dair müjdeyi Ak Parti Milletvekili Sadık Badak verdi. Badak, hipodromun imar düzenlemesinin ardından 18 ayda bitirileceğine dair haberi 'Hipodrom müjdesi' başlığıyla duyurduk.
Cumartesi günü 'Okullar 24 saat hayat bulacak' manşetimizde Antalya'da okulların 24 saat canlı tutulması için başlatılan projeyi haberleştirdik.
Pazar günü Rusya'nın, Antalya'nın en büyük ticaret ortağı olduğunu duyuran haberimizi 'Antalya-Rusya ayrılmaz ikili' manşeti ile sayfalarımıza taşıdık.
***

Geride bıraktığımız hafta manşete bu haberlerimizi taşırken, gündeme ilişkin tüm gelişmeleri, yaşananları, olayları en iyi fotoğraflarla haberleştirerek karşınızda olduk.
Hep iyi haberler vermek mutlu bir hafta diliyorum…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA