Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Akdeniz Üniversitesi gurur kaynağımız oldu

Gururlandığımız bir haftayı geride bıraktık. Akdeniz Üniversitesi'nde tıp tarihine altın harflerle yazılan ve aynı anda yapılan yüz, kol ve bacak naklini SABAH Akdeniz'le sınırlandırmayarak SABAH Gazetesi manşetine taşıdık. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe göreve geldiği günden itibaren tüm ezberleri bozan başarılı çalışmalara imza attı. Atmaya da devam ediyor. Göğsümüzü kabartan ekibin başkanı Prof.Dr. Ömer Özkan ve ekibini tebrik ediyorum. Bu başarılı çalışmaya ilişkin önümüzdeki günlerde SABAH Akdeniz'de farklı haberler yer alacak. Her hafta olduğu gibi geride bıraktığımız haftanın manşetlerine birlikte göz atalım;
Pazartesi günü Batı Akdeniz'de 3'üncü kayak merkezi olan Salda Kayak Merkezi'nin Burdur'un Yeşilova ilçesinde hizmete açıldığına dair haberi manşetimize taşıdık.
Salı günü yerel seçimlerin ardından Konyaaltı ilçesine bağlanan Beldibi'nin tekrar Kemer'e döneceğine ilişkin gelişmeleri tüm tarafların ağzından haberleştirerek 'Beldibi halkının istediği yapılır' başlığı ile manşete çektik.
Çarşamba günü 'Kaza sayısı arttı ölümler azaldı' manşetimizde Antalya Valiliği'nin 2011 yılında yayımladığı raporu sizlerle paylaştık.
Perşembe günü Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın beş projelik yatırım müjdesini '5 Tesis müjdesi' manşeti ile habere dönüştürdük.
Cuma günü ise son 30 yılın en soğuk günlerini yaşayan Antalya için ''Donuyoruz' manşetini kullandık. Antalya, Burdur, Isparta ve ilçeleri soğuk havaya teslim olurken, bölgede yollar kapandı, göller buz tuttu, Antalya'da hava sıcaklığı ilk kez sıfırın altına düştü.
Cumartesi günü 'Antalya resmen yaya dostu kent' manşetimizde Antalya'yı yaya öncelikli kent yapma amacıyla hazırlanan projenin tanıtımını haberleştirdik.
Pazar günü elektrik kesintilerinden sıkıntı yaşayan Antalyalıların bu ızdırabına tercüman olmak adına 'Elektrik kesintisi işkenceye döndü' manşeti ile çıktık. AKEDAŞ ve TEİAŞ yetkilileri kesintinin kendilerinden kaynaklanmadığını belirttiler ve kesintiye sahip çıkan olmadı.
Gündeme dair tüm gelişmeleri, yaşananları olayları en iyi fotoğraflarla haberleştirerek karşınızda olduk. Haberi sunuş biçimimiz ve manşetlerimizin takdir görmesi bizleri mutlu etti.
Daha iyi haberlerde buluşmak adına mutlu bir hafta diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA