Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Cem Uzan ne içiyor acaba?

Takvim Yayın Yönetmeni Ergün Diler'i tebrik ediyorum. Yurtdışına kaçtığından bu yana Cem Uzan'ı ilk kez konuşturarak çok konuşulacak bir işe imza attı. "Masum" gösterilmiş deyip söyleşiyi eleştirenler sözlerimi arkadaş hatırına yazılmış olarak değerlendirebilir ama öyle değil! Ben de ancak önceki gece izleyebildim a haber'de röportajı. İnanılmaz bir iş çıkarmış bence Ergün ve ekibi.
Uzan'ın sözlerinin ciddiye alınacak yanı yok. Tümüyle sallamaca! Evet ama söyleşi aynı zamanda adamın ne kadar megaloman ve üfürükçü olduğunu gözler önüne seriyor! Kendisiyle çok önce canlı yayında röportaj yapan biri olarak çok net söyleyebilirim ki ruh sağlığını kaybetmiş Uzan. Nedir yahu o isterik gülüşler, ağzını burnunu eğerek, garip mimiklerle konuşmalar filan.
Acaba Ergün ve ekibinin karşısına çıkmadan önce, içene "Sen mükemmel bi adamsın! Hiç yanlışın olmadı geçmişte! Hakkını yedi bu alçaklar!" falan dedirten bir hap mı yuttu muhterem? Hakikaten enteresandı; ve tavsiyem, "Nasıl uçulur? İnsan, olduğundan bambaşka bir profil nasıl ortaya koyar?"ın pratiğe dökülüşünü öğrenmek için www.ahaber.com.tr'de söyleşiyi izleyin!
Göreceksiniz ne kadar haklıyım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA