Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Başbakan'ın rengarenk kravatları!

Sanki demokratikleşme paketi ile ilgili; "Kamuda baş örtüsü yasağının kaldırılmasının neticesinde iş 'kara çarşaf' kullanmaya kadar gider mi?" diyen ben değildim! Sanki; "Paketle bir cemaati sevindirdiniz, iki cemaati ise sükut-u hayale uğrattınız! Süryaniler memnun ama Aleviler ve Rum Ortodokslar çok üzgün. Niye onları da sevindirmediniz?" diyen ben değilim! Sanki; "Pakette daha çok Kürtlerin memnuniyeti mi sağlanmaya çalışıldı?" diye soran ben değildim! Sanki, bedelli çıkacak mı, zorunlu askerlik kalkacak mı, Cumhurbaşkanı adayı mısınız, Kanal İstanbul nereden geçecek, İstanbul'la ilgili kafanızda bir aday var mı, kabinedeki revizyonun nedeni bazı bakanların aday yapılacak olması mı falan diyen de ben değilim!
Takmışlar kravat soruma! Ne gereksiz, anlamsız bir soruymuş canım bu soru! Çok mu önemliymiş yani Başbakan'ın kravatlarının renkleri ve onları kimin seçtiği! Evet süre bitecek endişesi ile biraz zamansız sormuş olabilirim o soruyu ama benim için çok önemliydi! Çünkü bence kravatlarının renkleri çok kötü Başbakan'ın! İyi ki de sormuşum meğer bu kötülüğün bi nedeni varmış. Renkler üzerinden mesaj vermeye çalışıyormuş kamuoyuna! Yeşille çevreciyim, maviyle denizlere, kırmızıyla vatanıma aşığım demeye çalışıyormuş. Şimdi her biri başımıza Amounpour ya da Mehmetali Birand kesilen meslektaşlarıma soruyorum; Arkadaşlar bu da bir netice değil mi? Bazıları için, 'Hımmmm...İlginçmiş...' diyebileceği bir açıklama değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA