Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Hüseyin Çelik ve göğüs dekoltesi üzerine gerçekler!

Cumartesi gecesi maaile ekran karşısındaydık atv'nin yeni müzik yarışması Veliaht'ı izlemek için. Annem, babam, eşim, oğlum, yeğenim pür dikkat beraber izledik yarışmayı. Niye? Çünkü türkü var. Musa Eroğlu var. Kubat var. Âşık Mahsuni'nin torununun veliaht adayı olması var. Bugün yaşanacaklar içime doğmuş gibi sanki bu arada yarışmayı izlerken sürekli Twitter'da yorumlar yapmaya ve Veliaht programıyla ilgili yazılanları izlemeye başladım.
Çoğunluk yarışmayı çok beğeniyordu ama sunucu Gözde Kansu ile ilgili de felaket yorumlar yapıyordu.
Elbisesinin iğrençliğinden tutun da, sahnedeki berbat performansına dair yapılan yorumlar eşliğinde bas bas bağırılıyordu: "Derhal değiştirin bu sunucuyu!" diye. Yalan yok ben de hiç beğenmememe ve performansını kötü bulmama rağmen sırf kıza sahiplik etme niyetiyle bir tweet attım ve dedim ki:
"Bakıyorum herkes Veliaht'ın sunucusuna vuruyor. Elbisesi çok kötü evet ama sahnesi o kadar değil. Oynamayın kızın ekmeğiyle! Bir fırsat verin!" Böyle dedim ama beni dinleyen kim! Yarışmanın sonuna kadar devam etti Gözde Kansu ile ilgili yapılan olumsuz yorumlar. Bu arada tabii elbisesiyle ilgili yorumlar göğüs dekoltesi ile ilgili falan değildi. Elbisenin bütünüyle ilgiliydi. Kimin tasarımı, hangi aklı evvel giydirmişti kıza o elbiseyi ama hakikaten çok kötü bir elbiseydi.
Olan oldu tabii ve Veliaht gibi dünyanın parası harcanarak, birbirinden değerli sanatçılarla yapılan bir yarışma Gözde Kansu'nun kötü sunumu sayesinde bekleneni veremedi. Ve o an daha tahmin ettim Kansu'nun bir dahaki hafta yarışmada yer almayacağını. Hatta benim, "Tüh ya! Gitti kız" hayıflanmalarıma evdekilerden bile itiraz geldi. Onlara göre de Kansu çok iticiydi ve değiştirilmesi de kaçınılmazdı!
Neyse... Unuttuk tabii meseleyi. Aradan iki koca gün geçti ve Veliaht'ı da, sunucusu Gözde Kansu'yu da ancak pazartesi akşamüzeri AKP Genel Başkan Yardımcı Hüseyin Çelik sayesinde hatırladık. Çelik Beyaz TV'de katıldığı bir programda yaşam tarzlarıyla ilgili yaptığı bir açıklamada isim vermeden Veliaht'ın sunucusunun göğüs dekoltesinden bahsetmiş ve demişti ki: "Dün bir kanaldaki yarışmada sunucu öyle bir kıyafet giymiş ki olmaz yani! Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırıydı!
Dünyada da kabul edilmez!
"
Bu sözleri duyunca "eyvah" dedim! İki nedenden dolayıydı tabii bu eyvah!
1) Yaşam tarzlarına müdahaleyi önlemek gayesiyle yasal yaptırımlar getirdiğini söyleyen hükümet temsilcisi bir ismin böyle talihsiz bir açıklamaya imza atmış olması...
2) İzleyenlerin verdiği tepkiyi ve yarışmanın reytinglerde bekleneni elde edememesi nedeniyle değiştirilmesi bir zorunluluk olan sunucuyla ilgili yapılacak yorumların Çelik'in açıklamaları ile birlikte dekoltesi üzerinden yürümesi...
Ve nitekim öyle oldu. Dün sosyal medya çalkalandı gün boyu. Çelik'in pozisyonuna uygun düşmeyen bu açıklaması haklı olarak gündem oldu ve sırf başarısız sunumu nedeniyle işine son verilen Kansu da kahraman!
Aradım atv'den bir yetkiliyi. Tahmin ettiğim gibi yapımcı şirket Kansu ile yollarını ayırma kararını izleyiciden gelen tepkiler üzerine yarışmanın yayınlanmasından hemen sonra vermiş.
Hani bir deyim vardır ya! "Hay bin kunduz!"
Veliaht'ın yapımcısı şirketin düştüğü durum da aynen buydu dün!
Çelik'in açıklamalarından çok evvel alınan kararı kamuoyuna duyuramadılar. Hatta yanlış anlaşılma düşüncesiyle de Kansu'yla yol ayrımı kararını yeniden gözden geçirmek durumunda kaldılar.
N'oldu bilmiyorum nihai kararları ama ben yapım şirketinin yöneticilerinin yerinde olsam, yola Kansu'yla bir süre daha devam ederdim. Çünkü gerçek sebep ne olursa olsun tekmili birden atv'ye, grubumuza saldırmak için hazırda bekleyen ahaliye bu gerçeğin izahatını yapmak zor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA