Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Kosova'dan selamlar

Değerli okurlarım aslında bugün dün başladığım "AB İlerleme Raporu'na Hakan Fidan Dayatması" başlıklı konuya devam edecektim. Ancak Başbakan Erdoğan ve çok sayıda işadamının -iş kadınının- Kosova'da yapacağı seyahati izlemek üzere yola çıktım. Huyum değildir aslında. Ne yapar eder size izlenimlerimi sıcağı sıcağına aktarırdım ama inanın mevcut şartlar buna izin vermiyor. Bu kısa bilgiyi sizlere Türkiye'nin övündüğü projelere imza atan Limak'ın Fransızlarla ortak gerçekleştirdiği Priştina Adem Jashari Havalimanı'nın açılışından yazıyorum.
Türkiye'den çok geniş bir katılımın olduğu açılış sonrası başkent Priştina ve Kosova'nın diğer büyük bir kenti olan Prizren'de Erdoğan ve heyetinin temaslarını izleyeceğiz. Şu kadar söyleyeyim sadece Limak'ın patronu Nihat Özdemir'e projesinin açılışında iş dünyası yalnız bırakmamış. Ülke sanayisine, ekonomisine yön veren nerdeyse bütün patronlar Kosova'da şu an... "Türkiye de sermaye ile çıkarma yaptı Priştina'ya" desem abartmış sayılmam.
Şimdilik aktaracaklarım bu kadar. Bir aksilik olmazsa eğer diğer meslektaşlarımla birlikte dönüş yolunda uçakta Başbakan Erdoğan ile söyleşi yapacağız. İnşallah yarın o söyleşiyi ve mümkün olursa Kosova'dan ilginç izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım.
Hoşça kalın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA