Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Orijinal CD'ler nerede?

Geçen hafta a Haber'de % 100 Siyaset'te çok önemli bir belge gündeme geldi. Bu belge Meclis dinleme komisyonu tutanağıydı. Tutanağı baştan sona inceledim. İncelediğimde anladım ki bir ses kaydının gerçek olup olmadığı ancak bu kaydın orijinal CD'si incelendiğinde ortaya çıkarılabiliyor.
Tutanaklara bakıldığında görülüyor ki Emin Arslan bir yıl evvel herkesi uyarmış ama maalesef yeterince anlaşılamamış.
Ne dediği, daha doğrusu ne demek istediği şimdi daha iyi anlaşılıyor. Çünkü bu orijinal CD'ler ortaya çıktığında montajı da eklemeleri de herkes görecek. Ama bunu istemiyorlar çünkü bu yolla siyaseti şekillendirmek istiyorlar. Amaç bu olunca da tabii her türlü iftirayı, yalanı rahatlıkla uydurabiliyorlar. Emin Bey çok kıymetli bir istihbaratçı. Şu anda konuşmuyor çünkü hukuki mücadelesi devam ediyor. Ama inanın konuşsa ve bildiklerini anlatsa yer yerinden oynar. Adamcağız tıpkı Hanefi Avcı gibi bu paralel çetenin öyle bir zulmüne uğramış ki... İnsan dinleyince; "Allah'ım sen kuru iftiradan koru! Sen şeytan ruhlu insanlardan uzak tut beni" diyor... Vallahi öyle, billahi öyle diyor....

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA