X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Dal Mantar'da tazelik garanti
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Dal Mantar'da tazelik garanti

  • Giriş Tarihi: 21.2.2013

Korkuteli'nde faaliyet gösteren Dal Mantar, ürettiği mantarı 12 saat içinde, soğuk zincir bozulmadan teslim garantisi veriyor

Dal Mantar Salamura ve Konserve Tesisleri, 2007 yılı Ocak ayında Halil Dal tarafından Korkuteli- Yelten Kasabasında 12 bin metrekarelik bir alanda kuruldu. 3 bin metrekaresi üretim odaları, 2 bin metrekaresi salamura konserve ve paketleme birimleri, 2 bin metrekaresi depolama amaçlı kapalı alan olmak üzere toplam 7 bin metrekarelik kapalı bir alanda hizmet veriyor. Dal Mantar, aylık 90 ton mantar üretim kapasitesine sahip. Üretim odaları ve konserve birimlerinin son teknoloji ekipmanlarla donatıldığı Dal Mantar, taze mantar, salamura ve konserve üretiminde, konusunda uzman, bilgi birikimi ve tecrübeye sahip, gıda mühendisi, ziraat mühendisi ve mantar teknikerleri gözetiminde yapılıyor.

12 SAATTE TESLİM

Sevkiyatı en zor ürünlerden biri olan taze kültür mantarını, en geç 12 saat içinde, kendi frigofirik araçlarıyla, soğuk zincir bozulmadan teslim eden Dal Mantar'ın müşteri portföyünde, Antalya, Bursa ve İstanbul hattı üzerinde bulunan çeşitli işletmeler, Antalya merkezinde bulunan turizme yönelik çalışan firmalar, Ege sahillerindeki otellere hizmet veren gıda toptancıları, Türkiye çapında faaliyet gösteren büyük gıda toptancıları, toptan üstü satış yapan firmalar, ulusal ve global zincir marketler, restaurantlar, pizza ve catering firmaları var.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.