Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Konaklama İşletmeciliği Bölümü öğrencileri Ege Şentürk, Gökhan Arslan, Onur Tüfekçioğlu ile Yiyecek- İçecek İşletmeciliği Bölümü öğrencileri Deniz Köse ve Mustafa Ülker gezici mutfak Kitchen Bimbo'yu kurdu. Başlangıçta bu işi hobi olarak yapmaya başlayan öğrenciler çevrelerinden gelen olumlu tepkiler üzerine Kitchen Bimbo'yu geliştirmeye karar vererek kendi tarif yöntem ve tarzlarını sunmak amacıyla gezici mutfak Kitchen Bimbo'yu faaliyete geçirdi. Kitchen Bimbo ekibi olarak misafirlerine farklı menüler, konseptler ve sunumlar ile mekanların monotonluğuna karşı canlılığı amaçladıklarını söyleyen Onur Tüfekçioğlu, "Her gün Antalya'nın farklı mekanlarında Kitchen Bimbo lezzetini müşterilere sunup onlara keyifli bir akşam yemeği yemelerini ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak istiyoruz" dedi. Şimdilik otellerde hizmet verip projelerinin tanıtımını yapan öğrenciler restoranlarda da hizmet vermek için birçok yerle görüştüklerini belirtti.
HEDEF AVRUPA
Akdeniz Üniversitesi Mezunları Derneği'ne (AKMED) sunum yapan ve olumlu dönüşler alan Kitchen Bimbo ekibi çalıştıkları her restoranda özel olmak istiyor. Ekibin üyelerinden Burak Arslan, "En büyük hedefimiz Türkiye'nin ardından Avrupa'da da yayılmasını sağlamak" dedi.