X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER MYO'dan gastronomi konferansı
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

MYO'dan gastronomi konferansı

  • Giriş Tarihi: 20.3.2013

Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü tarafından "Gastronomi Sektöründe Yeni Nesil Aşçılık, Moleküler Gastronomi ve Füzyon" isimli bir konferans düzenlendi. SDÜ Konukevi'nde gerçekleştirilen konferansı, Soyyiğit Grup Chef Editörü Rüzgar Sünbül verdi. Isparta MYO Müdürü Doç. Dr. Yüksel Metin, öğretim elemanları, sektör temsilcileri ve çok sayıda öğrencinin katıldığı konferansta, yeni nesil gastronomi hakkında bilgiler verildi. Konferansın sonunda Doç. Dr. Metin tarafından Sünbül'e plaket verildi.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.