Türkiye'nin en iyi haber sitesi

MYO'dan gastronomi konferansı

Giriş Tarihi: 20.3.2013
Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü tarafından "Gastronomi Sektöründe Yeni Nesil Aşçılık, Moleküler Gastronomi ve Füzyon" isimli bir konferans düzenlendi. SDÜ Konukevi'nde gerçekleştirilen konferansı, Soyyiğit Grup Chef Editörü Rüzgar Sünbül verdi. Isparta MYO Müdürü Doç. Dr. Yüksel Metin, öğretim elemanları, sektör temsilcileri ve çok sayıda öğrencinin katıldığı konferansta, yeni nesil gastronomi hakkında bilgiler verildi. Konferansın sonunda Doç. Dr. Metin tarafından Sünbül'e plaket verildi.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
MYO'dan gastronomi konferansı
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz