X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Ramazan sofrası
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Ramazan sofrası

  • Giriş Tarihi: 28.7.2013

HAVUÇ HELVA
Havuçları kalın bir şekilde rendeleyerek tereyağının yarısı ile kavurun ve süt ilave ettikten sonra pişirmeye bırakın. Süt iyice çekildikten sonra; kalan tereyağı, kakule tozu ve süt tozunu ilave ederek 5 dakika harlı ateşte çektirin. Sonra, badem, kuru üzüm, şam fıstığı ile servis yapın. Afiyet olsun!

MALZEMELER
(6 Kişilik)

1.5 lt süt 2 su bardağı toz şeker 1 kg havuç 1 çay kaşığı süt tozu 1 çay kaşığı kakule tozu 1 yemek kaşığı tane badem 1 yemek kaşığı tane fıstık içi 2 yemek kaşığı kuru üzüm 3 yemek kaşığı tereyağı

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.