Piliç filetosu fesleğen soslu

Giriş Tarihi: 5.8.2013
PİLİÇ filetosunu, baharatlar, soğan rendesi ve sızma yağın bir kısmı ile marine ederek soğuk dolapta 4 saat dinlendirin. Diğer taraftan taze fesleğenleri çok ince kıyarak sızma zeytinyağın içerisine ilave edin ve mutfak robotundan geçirip pürüzsüz bir sos elde edin. Patatesi dörde bölerek oval şekil verip yağda kızartarak baharatlar ile tavada soteleyin.Dinlenmedeki piliç filetosunu tavada yâda ızgarada pişirerek patates alta gelecek şekilde fesleğen sos ve biberiye ile servis edin. Bu yemeğimiz İtalyan mutfağından olup çok hafiftir. Afiyet olsun

MALZEMELER (4 Kişilik)
500 gr piliç fileto (kemiksiz) Yarım demet taze fesleğen 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 adet orta boy kuru soğan rende Yeterince tuz, ak biber 2 adet orta boy patates 4 dal biberiye

ARKADAŞINA GÖNDER
Piliç filetosu fesleğen soslu
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz