X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER 7 saniyede kavurma
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

7 saniyede kavurma

  • Giriş Tarihi: 2.12.2013

Burdur'un Gölhisar ilçesinde etinin doğranma şekli, kullanılan hayvansal yağ ve kuvvetli ateş dolayısıyla 7 saniyede pişirilen kavurma, lezzetiyle de dikkati çekiyor. Gölhisar'da 23 yıldır kavurma ustalığı yapan Mehmet Serttaş, önce et, sinir ve damarlardan temizlediğini, çok ince şekilde doğradığı etleri, sac içerisinde kuvvetli ateşte hayvansal yağın içerisine atarak 5-10 saniye arasında pişirip müşterilere servis ettiğini söyledi.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.