Türkiye'nin en iyi haber sitesi

7 saniyede kavurma

Giriş Tarihi: 2.12.2013
Burdur'un Gölhisar ilçesinde etinin doğranma şekli, kullanılan hayvansal yağ ve kuvvetli ateş dolayısıyla 7 saniyede pişirilen kavurma, lezzetiyle de dikkati çekiyor. Gölhisar'da 23 yıldır kavurma ustalığı yapan Mehmet Serttaş, önce et, sinir ve damarlardan temizlediğini, çok ince şekilde doğradığı etleri, sac içerisinde kuvvetli ateşte hayvansal yağın içerisine atarak 5-10 saniye arasında pişirip müşterilere servis ettiğini söyledi.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
7 saniyede kavurma
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz