X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Doyumluk değil tadımlık
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Doyumluk değil tadımlık

  • Giriş Tarihi: 21.2.2014

Antalya Expo Center'de kapılarını ziyaretçilere açan Anfaş Bevex 3. İçecek İhtisas Fuarı'nda Osmanlı ve geleneksel Türk mutfak kültürünün tadımlık tanımı yapılıyor

Antalya Expo Center'de kapılarını ziyaretçilerine açan Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı gıda fuarı özelliğini taşıyan 21. Uluslararası Anfaş Food Product Gıda İhtisas Fuarı ile eş zamanlı düzenlenen Anfaş Bevex 3. İçecek İhtisas Fuarı'nda firmalar ürünlerini sergiliyor.

DÜNYA GELİYOR

Fuarlara, Japonya, Malezya, Cezayir, Moldova, Arnavutluk, Kosova, Suudi Arabistan, Hırvatistan, Irak, İran, Pakistan, Rusya, Kuveyt, Mısır, Tunus, Hollanda, Hindistan, İtalya, Almanya, Azerbaycan, Fas, Dubai başta olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinden yüzlerce profesyonelin gelmesi bekleniyor.

OSMANLI GELENEĞİ

Fuarda Osmanlı ve geleneksel Türk mutfak kültürü tanıtılıyor. Helal gıda ve genetiği değiştirilmiş organizmalar konularında seminerler düzenleniyor. Birçok firma da yeni çıkan ürünleriyle ilgili tadım etkinlikleri gerçekleştiriyor.

KIZARMIŞ DONDURMA

Fuarda Eskişehirli bir dondurma üreticisinin farklı konseptteki standı ise büyük ilgi görüyor. İki yıllık bir çalışma sonucu ortaya çıkan dışı kadayıf içeren özel bir karışımla kaplanarak üretilen kızarmış dondurmaya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.