Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Baş aşçının sebze ve meyve sanatı sergilendi

Giriş Tarihi: 22.7.2014
Fethiye Ölüdeniz'de turistlerin Türk mutfağını daha iyi tanıması için değişik etkinlikler düzenleniyor. En renkli gösteriler arasında ise karpuz ile oluşturulan figürler yer alıyor. Montobello Otel'de baş aşçı olarak çalışan Soner Çantalı ve mesai arkadaşlarının meyveleri kullanarak yaptığı işlemelere turistler yoğun ilgi gösteriyor. Mutfaktaki işinden arta kalan zamanını oyma sanatını kullanarak başta karpuz ve bal kabakları olmak üzere sebze ile meyvelere şekil vermekle geçiren Soner Çantalı 'eserlerini' otelin açık büfesinde sergiliyor.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Baş aşçının sebze ve meyve sanatı sergilendi
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz