X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Aziz SERÇE: Doğa ve iyi yemek damakta ve ruhta iyi izler bırakır
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Aziz SERÇE: Doğa ve iyi yemek damakta ve ruhta iyi izler bırakır

  • Giriş Tarihi: 7.3.2015
Aziz SERÇE: Doğa ve iyi yemek damakta ve ruhta iyi izler bırakır
Aziz SERÇE: Doğa ve iyi yemek damakta ve ruhta iyi izler bırakır

Herhangi bir varlığın, nesnenin ya da insanın, sadece fiziksel varlığının, görüntüsünün, karşıya yansıması ile değerlendirilemeyeceğini ne güzel ifade etmiş büyük usta Yaşar Kemal… Varlığın hitap edilen, etkileşimde bulunulan diğer varlıklara, insanlara nesnellik dışında, sahip olunan duygu, işlevsellik, sağlanan fayda gibi açılardan da katkı sağlaması gerektiğini düşünüyorum.
Bu bakış açısını yemek hizmeti veren kurumlar açısından düşündüğümüzde, sadece dekorasyonla, yabancı isimli menülerle, hizmetin verildiği konumla, ünlü bir zincirin halkası olmakla vs. müşterisinin gönlünde taht kuramayabilir. Şayet öyle olsaydı, salaş yerlere olan ilgi bu kadar fazla olmazdı… Her zaman söylediğimiz gibi, yemek yenilecek yerin seçiminde artık tek kriter yeterli değildir.
İşletmenin konumu, menüsü, kalitesi, hijyen gibi bir çok unsurlara dayalı karar verilmektedir.
Bu anlamda bakıldığında, Nar Bistro konumu, hedef kitlesine uygun menüsü, kaliteli malzeme kullanımı, kendisine uygun standardı koruyabilmesi ve iyi hizmet gibi aranan birçok kritere aynı anda cevap verebilmesi nedeni ile tercih edilmektedir. Güçlü Bey'in her detayla ilgileniyor olması, titiz olması müşteriye direkt olarak yansıyor.
Açıldığı günden beri kullanılan malzemelerin belirli yerlerden, aynı kalite ile alınmasını; kalite ve standartlarının korunmasına katkıda bulunduğunu ifade ediyor. Nar Bistro bulunduğu konumdaki atmosfere, hafta sonu zengin içerikli brunch ve hafta içi kahvaltı tabağı ile kahvaltı keyfini bütünleştiriyor.
Gerek kahvaltı için gerekse bütün yemeklerde kullandığı her tür malzeme için ana prensibini "Evime nereden ne alıyorsam aynısını alıyorum" şeklinde açıklıyor. Kahvaltı dışında öğlen ve akşam yemeklerinizde; Robespierre, patlıcanlı bonfile, şefin special bonfilesi, fesleğenli körili tavuğu, tavuk strogonof gibi denenmesi gereken yemekleri, pizza, makarna çeşitleri ve tatlı sunumları ile seçkin bir menüye sahip.
Ana yemeklere eşlik eden, özenle hazırlanan atıştırmalıkları, özellikle fırında çıtır kerevizi tatmanızda fayda var. Bu menüdeki her yemeğe ve mevsime uygun zengin şarap çeşidi ile fiyat kalite uygunluğu; şarap seçiminizi kolaylaştıracaktır.
Güven ve huzur ortamının sağlanmış olmasından dolayı, bayanlar tarafından fazla tercih edildiğini ve diğer bir avantajlarının da teras alanında bile sigara içilmediğini ifade eden Güçlü Bey; konum, ortam, menü, içecek ve müziği uygun bir kombinasyonla misafirlerine sunmaya devam ediyor.
Falezlerin üstündeki konumu dolayısı ile gündüz ve gece ayrı bir doğa harikasının içinde; denizin kokusu ve esintisine yudumlamakta olduğunuz şarap ile yemeğin ağızda bıraktığı tat sizi keyif yolculuğunuzla bütünleştirecek; geçmişinizdeki güzel anlara ve gelecekte gönlünüzdeki resme bir yolculuk yaptıracaktır.
Yemekle bütün buluşmalarınızın ağız tadı ile geçmesi dileği ile…

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.