İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir ve Erzurum'un ardından 8'inci şubesi Antalya'da açılan Tatlımo, meyve ve çikolata ile yapılan meyve buketleri ile hem göze hem damak tadına hitap ediyor. Merkezi Bursa'daki Tatlımo'nun kurucusu Ferah Ekiz'in de katıldığı açılışta çok sayıda davetli hazır bulundu. Tatlımo Antalya Şube Müdürü Melike Gündüz, davetlilerle yakından ilgilendi. Melike Gündüz, meyve buketlerinin yenilebilir olduğunu, özel günlerde tercih edildiğini söyledi.
MEYVELİ YOĞURTLU DONDURMA
Meyve ve çikolata karışımlarından elde edilen buketlerin, özel gün ve etkinliklerde çiçek buketlerinin yerini alan yeni bir trend olduğunu sözlerine ekleyen Gündüz, "Tatlımo'nun Antalya şubesini diğer şubelerden ayıran başlıca özelliği kafe olarak da hizmet vermesi. Burada aynı zamanda bizim için çok önemli olan yoğurtlu dondurma ürünümüz de satışta. Meyve parçalarıyla birlikte servis edilen yoğurtlu dondurma, Antalyalılar tarafından çok beğenilecek" diye konuştu.