Dünyanın
sayılı gurmelerini bünyesinde bulunduran Paris merkezli Chaine Des Rotisseurs Antalya bölgesinin geleneksel gala yemeği Aska Lara Resort&Spa'da gerçekleşti. Chaine Des Rotisseurs Antalya yönetim kurulu üyeleri, eşleri ve lezzet ustası Rotisseur'lerin katıldığı gecede Aska Lara Resort&Spa'nın mutfak şefi ve ekibi tarafından hazırlanan seçkin mönüler ve özenle seçilmiş şaraplar konuklara sunuldu.
LEZiZ YEMEKLER
68 üyenin katıldığı yemeğe otel aşçılarının geceye özel hazırlayıp sundukları Çanakkale ahtapotu, Norveç somon, Anamas yaylağı kekliği, Ege'nin mavi yengeci, tütsülenmiş ördek göğsü eti, Biga sığır eti, Antalya bal kabağı gibi birbirinden lezzetli yemekler büyük beğeni topladı. Chaine Des Rotisseurs Antalya Bölge Başkanı Nihat Tümkaya "Gastronomi sanatının ve servisinin gelişmesini amaçlayan organizasyonda uzun süre gündemimizde kalacak muhteşem bir yemeği gerçekleştirdik" diye konuştu.