Dünyanın sayılı gurmeleri önderliğinde gastronomi sanatı ve servisinin gelişmesini amaçlayan Paris merkezli Chaine des Rotisseurs Antalya Bölgesi'nin geleneksel yıl sonu gala yemeği 'Kuzeyden Güneye Anadolu mutfağı' konsepti ile Sunis Hotel Su'da gerçekleşti. Chaine des Rotisseurs Türkiye Başkanı Mohamed Hammam ile Chaine des Rotisseurs Antalya Yönetim Kurulu Üyeleri, eşleri ve lezzet ustası Rotisseur'lerin katıldığı yıl sonu gala yemeği için Hotel Su mutfak şefi ve ekibi tarafından hazırlanan seçkin mönüler konuklara sunuldu.
ÖZVERİLİ ÇALIŞMAYA PLAKET
Chaine des RotisseursAntalya Bölge Başkanı M. Nihat Tümkaya ve yönetim kurulu üyeleri, gecenin sonunda Hotel Su yönetimi, Sunis Hotel Su Executive Chef Hüseyin Özdolanbay ve ekibine, Yiyecek ve İçecek Müdürü Ziya Hızal ve Ekibine, Banket ve Kurumsal İletişim Müdürü Serap Atmaca'ya teşekkür etti, özverili çalışmalarından dolayı birer plaket verdi.