Gastronomi sanatı ve servisinin gelişmesini amaçlayan Paris merkezli 800 yıllık Chaine Des Rotisseurs Antalya üyeleri, Nisan ayı gala yemeği için Akra Barut Otel Asmani Restaurant'ta buluştu. Antalyalı gurmeler yemek yemeyi keyfe dönüştüren gecede mutfak ekibinin özenle hazırlayıp, servis ekibinin titizlikle servis ettiği özel mönüdeki lezzetleri tattı.
AYNI ANDA SERVİS YAPILDI
Türkiye ChainedesRotisseurs Yönetim Kurulu Üyesi Jeff Hakko, Tavit Köletavitoğlu ve dernek üyesi 49 gurmenin katıldığı organizasyonda, mönüdeki her bir lezzet, aynı anda servis edildi. 7 ayrı lezzetin 7 ayrı şarap ile eşleştirildiği gecede, şeflerin hazırladığı mönünün de kısa bir tanıtımı yapıldı. Chaine Des Rotisseurs Antalya Bölge Başkanı Nihat Tümkaya emeği geçenlere teşekkür etti.