HAZIRLANIŞ
Un ve margarini birbirlerine yedirin, diğer malzemeleri ilave edip hamur haline getirin. 30-35 cm çapındaki bir tepsiye yayıp üzerine iki yemek kaşığı ketçap sürün. Sucuk, sosis, yeşil zeytin, kaşar peyniri rendesi ve domatesi hamurun üzerine yerleştirin. 30 dakika kadar dolapta bekletin. Bir adet yumurtayı bir su bardağı süt ile karıştırıp hamurun üstüne dökün ve fırına verin.
MALZEMELER
Hamur için 1 adet yumurta, 75 gram margarin, 2 su bardağı un, Tuz - kabartma tozu, 2 çorba kaşığı yoğurt, Üst malzemesi 1/2 su bardağı, kaşar peyniri rendesi, 2 yemek kaşığı ketçap, 1 su bardağı süt, 1 adet yumurta, yeşil zeytin, sucuk ve sosis.
VİŞNE KOMPOSTOSU
HAZIRLANIŞI
Şekeri 3 su bardağı su ile tencerede 5-10 dakika kaynatın. Yıkadığınız vişneleri şerbete ilave edin. İki taşım daha kaynatıp ocaktan alın. Soğuyunca servis yapın
MALZEMELER
500 gram vişne, 300 gram şeker, 3 su bardağı su.