Kebap yemeği sevenlerin hoşlanacağı yerlerden biri olan Beyzade Ocakbaşı Restaurant, 1994 yılından bu yana hizmet veriyor. Esat Caddesi'nde kendi konseptinde tek yer olan mekan, şık dekoruyla da dikkat çekiyor. Mekanın sahibinin kadın olması ise hem dekoru hem de yemeklerin sunumunu etkiliyor. Yıllardır Beyzade'nin işletmeciliğini yapan Tuba Bilhan, özellikle Güneydoğu mutfağını sevenlerin mekana bir uğraması gerektiğini belirtiyor.
OCAKBAŞI KEYFİ
Güneydoğu mutfağının seçme lezzetlerini sunan mekan, sıcak atmosferi ve genişliğiyle de dikkat çekiyor. Krem renginin ağırlıklı kullanıldığı mekan, şıklığıyla da dikkat çekiyor. Ocakbaşında yemek yemeği sevenlerinde unutulmadığı Beyzade'de ustanın sizin için hazırladığı kebapların nasıl pişirildiğini görebiliyor, gönül rahatlığıyla yiyebiliyorsunuz. Hijyeni ön planda tutan mekan ayrıca açık mutfak konseptiyle de hizmet veriyor.
BIÇAK KIYMASINDAN ADANA
Mekan sahibi Tuba Bilhan, özellikle Adana kebabında iddialı olduklarını belirterek, "Güneydoğu mutfağının hakim olduğu bir menümüz var. Ustalarımızda Adanalı. Kebabın kıymasını zırhalayarak yaptığımız için oldukça lezzetli oluyor. Bunun yanı sıra hemen hemen her gün farklı bir spesiyal çıkartıyoruz. Belirli günlerde Ankara Tava, incik, güveç pilav ve bıldırcın, Elazığ içli köfte, ekşili dolma gibi yemekler de servise sunuluyor. Pide ve ızgara çeşitlerimiz ise her zaman menüde yer alıyor" dedi.
365 GÜN MÜZİK
Mekanın en güzel özelliklerinden biri de yılın her günü canlı müzik yapılıyor olması. Beyzade'de hafta sonları Sezen ve Bilal Çağlar ikilisi düet programıyla konukları karşılıyor. Pazar günleri ise mekanda Türk Sanat Müziği gecesi yapılıyor.