Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Ciğer ve kebap lezzete dönüşüyor

Giriş Tarihi: 26.1.2013

Tandoğan'da hizmet veren Akdeniz Ciğer&Kebap, özellikle lezzetin peşinden gidenlerin vazgeçemediği adreslerden biri

Akdeniz Ciğer&Kebap, etseverin vazgeçemediği mekanlardan biri. Anıt Caddesi'nde hizmet veren mekan, geniş ve sıcak atmosferiyle dikkat çekiyor. Güler yüzlü personeliyle ilgi gören mekanda sunulan ciğer şiş ve Adana kebap denenmeye değer lezzetler arasında.

"BÜTÜN ÜRÜNLER GÜNLÜK GELİYOR"
Akdeniz Ciğer&Kebap İşletme Müdürü Muhammet Yağcı, tüm ürünlerin günlük alındığı belirterek, "İşletmemizde oğlak ve kuzu ciğeri kullanıyoruz. Bu etleri sabah erken saatte temin ediyoruz. Taze taze şişlere takılan ciğerler konukların masalarına servis ediliyor. Sadece sızma zeytinyağı kullanıyoruz" dedi.

TATLININ ADI KÜNEFE
Mekanda tatlı olarak künefe servis ediliyor. Peyniri ve tereyağı Hatay'dan getirtilen künefe taze taze pişirilerek konukların masalarına ulaşıyor. Serpme kahvaltı da sunulan mekanda bol meyveli reçellerin dikkat çekiyor. Paket servis hizmeti de veriliyor.

TAŞ FIRINDA PİŞİYOR
Ciğer ve Adana kebabın yanı sıra taş fırında yapılan pide çeşitleri, lahmacun da konukların beğenisine sunuluyor. Açık mutfak konseptiyle hizmet verilen restoranda, hijyen ön planda tutuluyor. Konuklar, sipariş verdikleri ürünlerin nasıl bir ortamda pişirildiğini görme fırsatı buluyor.

BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Ciğer ve kebap lezzete dönüşüyor
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz