Lisede her gün mutlaka sıcak yemek pişiriliyor. Okulun döner sermayesine katkıda bulunulan yemekhaneden öğretmenler faydalandığı gibi çevredeki işyerlerinde çalışanlar da yararlanabiliyor. Yemekhaneye Ankara Adliyesi'nden memurlar, okulun arkasında bulunan Numune, Yüksek İhtisas ve İbn-i Sina hastanelerinden sağlık görevleri geliyor.
YİYECEK YAPIYORLAR
Yiyecek-İçecek Atölyesi öğrencileri, düğün, kokteyl gibi törenlerde servis hizmeti verdiği gibi isteyenler için özel yiyecekler de hazırlıyor. Öğrenciler yaş pastadan kuru pastaya, börekten mantıya, yaprak sarmadan Çerkez tavuğuna, köfteden şekerpareye, revaniden profeterole kadar birçok yiyeceği büyük emekle ortaya çıkarıyor. Kilogram üzerinden satılan yiyecekler için birkaç gün önceden sipariş verilmesi yeterli.