Gaziantep'in lezzetlerini ön plana çıkaran Suda Kebap, zengin menüyle Filistin Caddesi'nde hizmete girdi. Yemeklerin yanı sıra şık dekoruyla dikkat çeken mekan alışılmışın dışında bir kebapçı olarak karşımıza çıkıyor. Bu kebapçıda caz müzik dinleyerek, keyifli saatler geçirmek mümkün. İstanbul ve Bodrum'dan sonra Ankara'ya şube açan marka, özellikle et yemeklerinden vazgeçmeyenlerin yeni adresi olmaya aday.
USTALAR ANTEP'TEN
Zengin Antep mutfağının en seçkin yemeklerini Ankaralılar'ın sofralarına taşıyan mekan, pide ve kebap çeşitlerinde oldukça iddialı. Mekan sahibi Osman İrmiş, klasik bir kebapçı anlayışıyla yola çıkmadıklarını anlatarak, "Amacımız farklı ve şık bir yer yapabilmekti. Bunu da başardık. Şu an hayalimizin kapılarını açtık. Önümüzdeki günlerde yeni şubeler açmayı hedefliyoruz. Kebap çeşitlerinin yanı sıra menümüz Antep mutfağı ağırlıklı. Ustalarımız da Antepli. Amacımız en iyi şekilde konuklarımıza hizmet vermek" diye konuştu.
ÖNCE GÖZE SONRA MİDEYE
Mekanda yemeklerin sunumlarına büyük önem veriliyor. Yemekler, masaya geldiği zaman önce göze sonra mideye hitap ediyor. Şık bir ortamda caz müziği dinleyerek, sevilen yemekleri yeme imkanı sağlayan mekan, güler yüzlü ve deneyimli personeliyle dikkat çekiyor. Ana yemeklerin yanı sıra menüde oldukça fazla meze çeşidi de bulunuyor.
EN GÖZDE MEKAN
Mekanın en güzel özelliklerinden biri de geniş bir kış bahçesi olması. Çimlerle kaplı bir yerin hemen kenarına kurulan kış bahçesi, havaların ısınmasıyla birlikte açık alana dönüştürülüyor. Yeni açılmasına karşın şimdiden birçok kişinin uğrak yeri olan mekan, Ankara'da yaşayan yabancıların da gözdesi haline geldi. Özel organizasyonlar için uygun olan mekan, önümüzdeki günlerde brunch keyfini de konuklarına sunmaya hazırlanıyor.