Ankara'dan
yola çıkan "Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak TIR"ı 5 yıl süren yolculuğunu Ankara TED Koleji'nde tamamladı. Mutfak sanatını geleceğin şeflerine öğretmek ve gastronomi sevgisini Anadolu'daki gençlere aşılamak için tam donanımlı bir Big Chefs mutfağına çevirdiği TIR'ın Batman, Malatya, Gaziantep, Hatay, Mersin ve Kayseri'deki yolculuğu Ankara TED Koleji'ne son buldu.
"AMACIMIZ YOL GÖSTERMEK"
Mutfağa giren TED Koleji burslu öğrencileri minestrone çorbası, mantarlı rissottu, foccacia ekmeği ve browni yaptı. Yemeklerini başlarındaki şef ile birlikte yapan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu. Öğrenciler yaptıkları yemekleri projeye katkıda bulunan kişilerle birlikte tatma imkanı buldu.