X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Siyasetçiler kaburga yemeyi tercih ediyor
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

Siyasetçiler kaburga yemeyi tercih ediyor

  • Giriş Tarihi: 24.6.2013

Nusr-Et Steakhouse Şefi Özgür Gökçe, restorana gelen siyasetçilerin genellikle kaburga, sanatçıların ise antrikot yemeği tercih ettiğini söyledi. Gökçe, "Siyasetçiler kaburganın yanında en fazla çoban salatası ile tulum peyniri tercih ediyor" dedi. Sanatçıların da mekana ilgi gösterdiğini ifade eden Gökçe, "Sanatçıların et konusundaki tercihleri genellikle 'Nusret Kobe'den yana. Yemeğe füme et ile başlıyorlar. Genellikle 'steak tartar' ve 'dana carpacio' istiyorlar. Roka salatası yiyorlar" diye konuştu.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan SABAH veya sabah.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.