Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Siyasetçiler kaburga yemeyi tercih ediyor

Giriş Tarihi: 24.6.2013
Nusr-Et Steakhouse Şefi Özgür Gökçe, restorana gelen siyasetçilerin genellikle kaburga, sanatçıların ise antrikot yemeği tercih ettiğini söyledi. Gökçe, "Siyasetçiler kaburganın yanında en fazla çoban salatası ile tulum peyniri tercih ediyor" dedi. Sanatçıların da mekana ilgi gösterdiğini ifade eden Gökçe, "Sanatçıların et konusundaki tercihleri genellikle 'Nusret Kobe'den yana. Yemeğe füme et ile başlıyorlar. Genellikle 'steak tartar' ve 'dana carpacio' istiyorlar. Roka salatası yiyorlar" diye konuştu.
BUGÜN NELER OLDU
ARKADAŞINA GÖNDER
Siyasetçiler kaburga yemeyi tercih ediyor
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz