'Eti bol bulduk diye çok yemeyin'

Giriş Tarihi: 30.9.2014
Kurban Bayramı'nın et tüketimini artırdığını ve vatandaşların kurban etini hemen tükettiğine dikkat çeken Diyetisyen Esra Rahşan Çalışkan, bayramda sağlıklı bir et tüketimi için yapılması gerekenleri anlattı. Çalışkan, "Eti yerken yanında mutlaka limonlu yeşillik tüketmeliyiz. Eti bol bulduk diye dört güne sığdırıp hazımsızlık, uykusuzluk, sindirim problemleri yaşamamalıyız" dedi. Diyetisyen Çalışkan, yanlış alışkanlıkların başında kurban etlerinin kesildikten hemen sonra hatta sabah kahvaltısında tüketilmesi olduğunu ifade etti.
ARKADAŞINA GÖNDER
'Eti bol bulduk diye çok yemeyin'
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz