Ankara Etlik'te Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerini sunan Sarnıç Gurme Restorant Patisserie, deneyimli kadrosu, kendine özgü konsepti, yemek ve toplantı salonları ile hizmet veriyor. Bin 300 metrekarelik tesisinde gıda mühendisi ve hijyen sorumluları denetiminde, modern ve hijyenik şartlarda, Avrupa Birliği standartlarına uygun üretim yapan Sarnıç Gurme Restorant Patisserie, günde 5 bin yemek üretebilme kapasitesine sahip.
ULUSLARARASI KALİTE
Bir kültür haline gelen yiyecek ve içecek sektöründe, her zaman çağdaş ve kaliteli hizmet farkıyla öne çıkmayı hedefleyen Sarnıç'ta üretilen tüm yemeklerden alınan numuneler, bakteri üremesini kontrol edebilmek amacıyla, gıda mühendisleri tarafından muhafaza ediliyor. Sarnıç'ta TS EN 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları Yönetim Sistemi) sistemine uygun üretim yapılıyor.