Başkent'te yaklaşık 4 yıl önce hizmete başlayan Kolyoz Balık, Ankara'daki ikinci şubesini Çayyolu Alacaatlı Caddesi'nde açtı. Kolyoz Balık İşletme Müdürü Işık Yiğit, yüzü aşkın personelle hizmete devam ettiklerini belirterek, Ankara'da bir ilki hayata geçirdiklerini ve sadece temizlik hizmetleri için dört kişiyi görevlendirdiklerini söyledi.
35 AYRI LEZZET
Geniş bir menü yelpazesine sahip olan Kolyoz Balık, tam otuz beş çeşit menü, yirmi çeşit ara sıcak ve mevsimin tüm balıklarını değişik sunum ve pişirme şekilleriyle misafirlerine sunuyor. Mevsim itibariyle kalkan, lagos, deniz levreği, deniz çuprası, sarıkanat, çinekop, lüfer ve diğer bütün çeşitler günlük ve taze olarak Ankaralıların ve şehir dışından gelen misafirlerin sofralarını süslüyor.
TATLI ÖNERİLERİ
Aşçıbaşı Adem Boyraz, Karides Adana, Balık Ali Nazik, Simit Balık ve Levrek Yatağında Ahtapot Izgara'nın Kolyoz Balık'a özel speciallerden sadece birkaçı olduğunu söyledi. Boyraz, "Tatlı çeşitlerinden de bahsedecek olursak yine Kolyoz'a özel Cappuccino dondurmasından yapılan Mocomatpayı , Kuşburnu tatlısı, Leblebi tatlısı ve Fındık tatlısını öneririm" dedi.